Foto: tatranka
Tento recept som zaradila,preto že ak ráz budem vydávať kuchársku knihu /nemyslím to vážne/,namal by chýbať.
15 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené,surové zemiaky zomeliem v mixéry.
-
2
Pridám múku,vajíčko soľ,razcu,majoránku,cesnak.Premiešam
-
3
Vysmážam z oboch strán na oleji.
-
4
Pekne do zlatova.Roím ich malé.Je to skôr a zdá sa nám že ich je mnoho.Lepšie sa prepečú.
-
5
Pripravím si tanier s papierovými utierkami,kde odsajem tuk.
-
6
Pokračujem.
-
7
Placky sú už na tanieri.Ku ním mliečko.Ja mám rada aj kyslú smotanu.
delikatesa.....
naučný pre mladé gazdinky..