Zemiaková polievka
Michal Pažák
executive chef reštaurácie Zylinder v Bratislave, 7. októbra 2012
executive chef reštaurácie Zylinder v Bratislave, 7. októbra 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Na oleji orestujeme cibuľu do sklovita. Pridáme zemiaky a zalejeme vývarom. Uvaríme, rozmixujeme a dochutíme. Nakoniec pridáme nasekané uvarené lesné huby.
- 2
Z múky, vajec a bryndze pripravíme halušky, ktoré použijeme ako vložku do polievky.
- 3
V olivovom oleji rozmixujeme pažítku a použijeme ako ozdobu pri podávaní.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu