Pre Vás varechačov a varechačky,čo máte zavarené pňovky
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
V hrnci si uvaríme pokrájané zemiaky,cibuľu,cesnak a koreniny.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Na panvici si urobíme zápražku,rozmiešame s mliekom,vlejeme do zemiakov,kde sme už predtým vybrali ostatné prísady.
- 3
 Pridáme pňovky,môžu byť aj iné zavárané na kyslo,kde sme tiež odstránili cibuľu.
                                                    - 4
 Po prevarení dochutíme mletým korením,cukrom a octom podľa svojej chuti a podávame.
                                                     - 3
 

                                                    
                                                    
                                                    




 


Diskusia k receptu