Zeleninový tanier miš-maš

zabiatko66 - fotkazabiatko66, 4. októbra 2010

Takto sme si pripravili rýchlu večeru.

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks (väčší)
1 ks
1 ks
6 ks
20 dkg
20 dkg tenké plátky




Postup

  1. 1

    Očistíme si pórik, uvaríme ho v slanej vode do polomäkka. Zeleninu si orestujeme na oleji, pokoreníme a osolíme. Pórik obalíme do plátkového syra a šunky. Opražíme na oleji.

    Zeleninový tanier miš-maš - obrázok 1
  2. 2

    Ako prílohu dáme zeleninový šalátik (rímsky šalát, paprika, paradajka) a trošku horčice, a možeme servírovať. Dobrú chuť!

    Zeleninový tanier miš-maš - obrázok 2

Diskusia k receptu

danila
výborný typ na večeru alebo obed pri delenej strave
haston
súhlasím s danilou, skutočne dobrý tip na jedlo pri delenej strave.
zdezda
supiš, pekne nafotené, dám si niekedy:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia