Foto: elixir
Chrumkavý a svieži.
2-3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zeleninu poumývame. Vajíčka dáme variť. Mrkvu a zemiaky ošúpeme, nakrájame na menšie kúsky a dáme variť v osolenej vode.
- 2
Šalát nakrájame na drobnejšie, redkvičky a paradajky na tenké kolieska a dáme do misy. Pridáme kukuricu, remuládu a jogurt.
- 3
Keď sú zemiaky s mrkvou uvarené, necháme ich vychladnúť a primiešame k šalátu. Podľa chuti ešte dosolíme. Podávame s natvrdo uvareným vajcom, ozdobíme kúskom petržlenovej vňate.
- 4
Domácu remuládu môžeme pripraviť napríklad podľa tohoto receptu: Domáca remuláda.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu