Zeleninový šalát

Autor receptu: elixir

Chrumkavý a svieži.

2-3
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Zeleninu poumývame. Vajíčka dáme variť. Mrkvu a zemiaky ošúpeme, nakrájame na menšie kúsky a dáme variť v osolenej vode.
  2. Šalát nakrájame na drobnejšie, redkvičky a paradajky na tenké kolieska a dáme do misy. Pridáme kukuricu, remuládu a jogurt.
  3. Keď sú zemiaky s mrkvou uvarené, necháme ich vychladnúť a primiešame k šalátu. Podľa chuti ešte dosolíme. Podávame s natvrdo uvareným vajcom, ozdobíme kúskom petržlenovej vňate.
  4. Domácu remuládu môžeme pripraviť napríklad podľa tohoto receptu: Domáca remuláda.