Foto: jody
Rýchle, chutné, jednoduché. Alternatíva na rýchlu večeru alebo nenáročný obed.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na cibuľke udusíme mrazenú zeleninu (akúkoľvek, aká Vám vyhovuje, ja vždy vyberám takú, aby tam bola mrkva a hrášok, ostatné podľa chuti...), ochutíme vegetou, dáme vychladiť.
- 2
Z vajíčok, vody a múky vpracujeme hustejšie cestíčko, primiešame udusenú zeleninu, vypražíme.
- 3
Kyslú smotanu vymiešame s trochou horčice, kečupu, paprikou a popučeným cesnakom (kto koľko zvládne, ja som dala 7 strúčkov, máme radi štipľavé). Ako príloha - zemiaková kaša. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
určite urobím:-)