Zeleninové rezne s cesnakovou smotanou
Autor receptu: jody
Rýchle, chutné, jednoduché. Alternatíva na rýchlu večeru alebo nenáročný obed.
4 porcie |
15 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Na cibuľke udusíme mrazenú zeleninu (akúkoľvek, aká Vám vyhovuje, ja vždy vyberám takú, aby tam bola mrkva a hrášok, ostatné podľa chuti...), ochutíme vegetou, dáme vychladiť.
- Z vajíčok, vody a múky vpracujeme hustejšie cestíčko, primiešame udusenú zeleninu, vypražíme.
- Kyslú smotanu vymiešame s trochou horčice, kečupu, paprikou a popučeným cesnakom (kto koľko zvládne, ja som dala 7 strúčkov, máme radi štipľavé).
Ako príloha - zemiaková kaša.
Dobrú chuť.