Zeleninové rezne s cesnakovou smotanou

Autor receptu: jody

Rýchle, chutné, jednoduché. Alternatíva na rýchlu večeru alebo nenáročný obed.

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na cibuľke udusíme mrazenú zeleninu (akúkoľvek, aká Vám vyhovuje, ja vždy vyberám takú, aby tam bola mrkva a hrášok, ostatné podľa chuti...), ochutíme vegetou, dáme vychladiť.
  2. Z vajíčok, vody a múky vpracujeme hustejšie cestíčko, primiešame udusenú zeleninu, vypražíme.
  3. Kyslú smotanu vymiešame s trochou horčice, kečupu, paprikou a popučeným cesnakom (kto koľko zvládne, ja som dala 7 strúčkov, máme radi štipľavé). Ako príloha - zemiaková kaša. Dobrú chuť.