Zeleninové karí

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach, 20. februára 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Zeleninové karíFoto: Pravda - Ľuboš Pilc

Wellness gastronómia vôbec nie je o diéte. Dá sa popísať ako varenie, pri ktorom sa kvalitné suroviny spracovávajú šetrnými technikami. Vznikne tak jedlo, čo si rozumie s našim chuťovými pohárikmi, okom, nosom i zdravím.

4
porcie
10 min
príprava
20-25 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Olej rozpálime, pridáme cibuľu a opečieme. Pridáme karí pastu a po minúte vlejeme vývar.

  2. 2

    Potom pridáme nakrájanú zeleninu, ktorú varíme 5 minút, potom šošovicu a necháme pomaly variť 15 – 20 minút.

  3. 3

    Medzitým uvaríme ryžu s kurkumou. Karí podľa chuti osolíme, pridáme hrozienka a petržlenovú vňať. Podávame s ryžou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist