Zeleninové karí
Autor receptu: redakcia
Wellness gastronómia
vôbec
nie je o diéte. Dá sa
popísať ako varenie,
pri ktorom sa kvalitné
suroviny spracovávajú
šetrnými technikami.
Vznikne tak jedlo, čo si
rozumie s našim chuťovými
pohárikmi, okom,
nosom i zdravím.
4 porcie |
10 minút príprava |
20-25 minút tepelná úprava |
Postup
- Olej rozpálime, pridáme cibuľu a opečieme.
Pridáme karí pastu a po minúte vlejeme vývar.
- Potom pridáme nakrájanú zeleninu, ktorú
varíme 5 minút, potom šošovicu a necháme
pomaly variť 15 – 20 minút.
- Medzitým uvaríme ryžu s kurkumou. Karí podľa
chuti osolíme, pridáme hrozienka a petržlenovú
vňať. Podávame s ryžou.