Zelené halušky

garanco - fotkagaranco, 28. mája 2012

Komentáre 1 - 13 z 13


vyzerajú božsky :) mňam! Takéto nepoznám, ale viem, že zo špenátu sú úžasné :)
Tá cesnaková príchuť zostane aj po uvarení v nich? Môže to byť dobré, a máš pravdu aj so syrom.... Ukladám, lebo sú krásne zelené, zelenšie tuším ako zo špenátu.
parada a ja som bola presvedcena,ze su spenatove:-) medvedi cesnak mam nic nebrani spravit,mozno aj dnes na obed..mnam
Ďakujem žienky, @hubata , tá cesnaková chuť nie je veľmi výrazná, taká akurát (ja osobne neveľmi obľubujem silnú chuť cesnaku), a naozaj farebne sú oveľa krajšie, ako špenátové.
Vďaka za výborný nápad, určite to budem robiť!
Špenátové halušky robievam, mám ich rada, ale tieto Tvoje musia byť tiež super, majú krásnu sviežu zelenú farbu, ja by som ich zjedla len také samé, áno, napr. s bryndzou ako píšeš. ☺
Prepáčte ale neviem čo je medvedí cesnak...cesnak máme radi ale medvedí ?poradte...
Tak toto isto vyskúšam.No musím si počkať,lebo medvedí cesnak ešte len vychádza zo zeme.Dnes ráno sme sa zasa prebudili do bielého rána.Cesnak má podľa minulých rokov dva týždne meškanie.kk