Zbojnický škovránok

peter64 - fotkaPeter64, 9. septembra 2011 21:06
Ďalšie recepty »

tento recept mi darovala svokra

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Nakrájané hovädzie rezne naklepeme,posolíme,pokoreníme,natrieme horčicou a rozotretým cesnakom.Na takto pridáme plátok údenej slaniny a plátok kolbásy,zložíme na polovicu,kraje naklepeme,zaistime špáradlom.Poprašíme múkou,na masti prudko opečieme.Na výpeku osmažíme pokrájanú cibuľu,podlejeme vodou a chviľu povaríme.Do vriaceho základu vložíme opečené rezne.Pod pokrievkou dusíme do mäkka.Mäkké mäso vyberieme,šťavu zahustíme jemnou zapražkou,najmenej 1/2 hodiny povaríme a na udusené rezne precedíme.Podávame s tarhoňou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist