Zbojnícke tajomstvo

vrbko1 - fotkavrbko1, 14. marca 2010

Je to recept od starého kamaráta, aj pre vegetariánov, rýchly a nenáročný dá sa použiť na raňajky alebo večeru. Môže a nemusí sa použiť Zobraziť celý popisJe to recept od starého kamaráta, aj pre vegetariánov, rýchly a nenáročný dá sa použiť na raňajky alebo večeru. Môže a nemusí sa použiť olej alebo domáca masť na hrianky alebo na prípravu volského oka

4
porcie
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

4  krajce
1-2  lyžice
1  ks
4  lyžice
4 ks
 troška
 troška
4 ks




Postup

  1. 1

    Pokrájame cibuľku na jemno a pripravíme si plátky syru môže byť aj údený.

  2. 2

    Upečieme hrianky, kto chce aj v hriankovači bez oleja. Na horúce hrianky natreme horčicu,posypeme jemne nakájanou cibuľkou. Položíme na to plátok syra .

  3. 3

    Z vajca spravíme volské oko aby žĺtok ostal trošku tekutý. Položíme na hrianku zo syrom a ochutíme soľou, práškovou paprikou a čiernym mletým korením

Diskusia k receptu

vrbko1
Skúste a ochutnajte môžete to vylepšiť po svojom.
komodor
Ja to robím tak, že pred pečením chleba vykrojím v strede striedku a do vzniknutého otvoru vložím hrubšie koliečko salámy, potom vajce a zase koliečko salámy. Salámu a vajce vložíme do otvoru, až keď je chlieb na panvici.
tetuska
je to výborné, robím to bez syra a na záver ešte prelejem ostrým kečupom, cibuľku dávam na tenké kolieska, skúste...
58vlasta
Tiež robievam takéto rýchlovky a pridám na hrianku aj list šalátu alebo čínskej kapusty, opečenú slaninku, kečup alebo horčica...Keď mi žĺtok steká z hrianky, ...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia