Foto: sisok
Reku, ryba nezaškodí a najmä je to veľmi rýchly recept pre tých, ktorí majú radi slano-sladké, sladko-slané recepty.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rybacie filety rozkrojíme po dĺžke na 2 tenšie filety. Posolíme a na každý pásik položíme tenký plátok tvrdého syra. Na koniec každej filetky položíme kúsok sušenej slivky, ktorej veľkosť závisí od veľkosti filety. Zrolujeme a špáratkom spojíme, aby rolka držala.
- 2
Očistenú a na drobno nakrájanú cibuľu speníme na troche masla s olejom. Keď je cibuľa spenená, vložíme rybacie rolky a zrýchla opečieme z oboch strán. Podlejeme bielym vínom, ktoré necháme kompletne vyprchať. Podlejeme trochou vody, pridáme med, tymián, osolíme a okoreníme a necháme variť max 10 minút. Podávame s ryžou. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu