Zapekaný karfiol s mletým mäsom

rolfynka - bez fotkyrolfynka, 2. februára 2013

Recept pochádza z maďarskej televízie a je veľmi chutný. Je to relácia Laci Baciho kuchyňa.

Suroviny

1 ks menší
4 ks
5 dkg
25 dkg
8 dkg
10 dkg
1 ks menšia
3 dl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    dame si uvarit 3 vajicka na tvrdo, karfiol rozoberieme na ruzicky a uvarim v osolenej vode asi 4 minuty nechame vychladnut. nez nam karfiol vychladne pripravime si besamel/zaprazku z masla muky mlieka a trocha muskatoveho orecha vymastime si s olejom pekacik vysypeme s struhankou apolovicu karfiolu pokrajame na platky dame na dno pekaca a dame nan polovicku besameku a posypeme s polovicou syra do mleteho mesa dame vajce surove korenie sol premiesame a dame na besamel na mesko dame uvarene vajicka pokrajane na kolecka pokracujeme s ukladanim karfiolu a na koniec pride besamel ktrory posypeme syrom a struhankou pecieme vo vyhriatej rure na 80 stupnou 30 minut dobru chut

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: