Diskusia k receptu
Zapečený karfiol

Zapečený květák s mozzarellou

rubyrom - fotkarubyrom, 10. apríla 2019

Komentáre 1 - 13 z 13


v rozpise surovín je 250 ml šľahačky, v popise práce však chýba, asi to vypadlo z postupu...
@Janara (10.4.2019 17:06)

Nevypadlo, smotana na šľahanie sa používa v bode 2: Ve šlehačce rozmícháme vejce a nalijeme na květák s bramborem.
Vsechno oukej ale to ze se musi nejprve kvetak a brambory predvarit neni pro kazdeho logicke a vede to pak k zklamani a potazmo k opozdene veceri-....35 min,.?
@Vladi4444 (11.4.2019 19:27)

ja karfiol nepredváram..nesparujem..surový dávam..
veď sa mäso urobí-prečo by sa karfiol nie a zemiaky
v tej smotane-mlieku sa to udusí domäkka..
ospravedlňujem sa autorke Rp - všimla som si to hneď po napísaní komentára, aj som redakcii napísala, aby stiahli môj komentár, ale asi som to nejako zle odoslala, lebo nestalo sa tak, ale redakcia vidím napísala reakciu ...takže prepáčte
PS: inak som Rp robila , len pod karfiol som nastrúhala na hrubo 1 zemiak, pridala som ho na osmaženú cibuľku a krátko som to "osmahla" a potom som uložila na túto zemiakovo-cibuľkovú perinu karfiol, zaliala vajíčkom so strúhaným syrom a smotanou... bolo to výborné
Toto by mi chutilo - pekný receptík.