Tento recept som si zapísala, keď ho v TV prezentoval istý slovenský šéfkuchár, ktorý sa zameriava na tradičnú slovenskú kuchyňu. Je to najlepšia fazuľová Zobraziť celý popisTento recept som si zapísala, keď ho v TV prezentoval istý slovenský šéfkuchár, ktorý sa zameriava na tradičnú slovenskú kuchyňu. Je to najlepšia fazuľová polievočka akú som kedy jedla, s čím súhlasí aj celá naša rodina :-)
Postup
-
1
Na br. masti orestujeme cibuľu, nakrájanú zeleninu, posypeme mletou sl.paprikou, podlejeme vodou a pridáme celú klobásu. Keď je zelenina mäkká pridáme vopred uvarenú fazuľu aj s vodou, v ktorej sa varila, pripravíme zápražku z múky a oleja, prelisovaný cesnak, koreniny, dosolíme a prevaríme. Polievku podávame s domácimi rezancami a čerstvou petržlenovou vňaťou.
Diskusia k receptu