Zabíjačkové ragú z bravčových vnútorností
Róbert Hudák
executive chef spoločnosti Primestar Hotels, 21. januára 2020
executive chef spoločnosti Primestar Hotels, 21. januára 2020
Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
porcií
90 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na bravčovej masti opražíme nakrájanú cibuľu dozlatista, pridáme pretlačený cesnak, zľahka premiešame a na to vložíme do hrnca očistené srdce a obličku nakrájané na pásiky.
- 2
Spolu restujeme a podlejeme vývarom. Pred koncom dusenia pridáme nakrájanú pečeň, orestujeme všetko spolu a zalejeme červeným vínom.
- 3
Napokon dochutíme soľou, korením a majoránom, víno necháme zredukovať a pridáme prevarenú smotanu, necháme prevrieť a stiahneme z ohňa.
Tiež vnútornosti:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
porciu poctivého živočíšneho masla a to vám je potom mňamka....