Bravčové vnútornosti
Bravčové vnútornosti

Zabíjačkové ragú z bravčových vnútorností

Róbert Hudák
executive chef spoločnosti Primestar Hotels, 21. januára 2020
Zabíjačkové ragú z bravčových vnútorností
Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
90 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks
300 g
2 strúčiky
1 ks
100 ml
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na bravčovej masti opražíme nakrájanú cibuľu dozlatista, pridáme pretlačený cesnak, zľahka premiešame a na to vložíme do hrnca očistené srdce a obličku nakrájané na pásiky.

  2. 2

    Spolu restujeme a podlejeme vývarom. Pred koncom dusenia pridáme nakrájanú pečeň, orestujeme všetko spolu a zalejeme červeným vínom.

  3. 3

    Napokon dochutíme soľou, korením a majoránom, víno necháme zredukovať a pridáme prevarenú smotanu, necháme prevrieť a stiahneme z ohňa.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 3 komentáre
Majstre týmto si mi brnkol na chuťovú strunu.
Vyskúšam , doteraz som robil bez vína a majoránu , ale po odstavení som šupol poriadnu
porciu poctivého živočíšneho masla a to vám je potom mňamka....