Foto: mamamagda
Na tento recept som prišla, keď som robila plnené šampiňóny.. Zostalo veľa plnky, tak som ju vysmažila.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Osmažila som cibuľku, pridala cesnak, salámu. Trochu opiekla, pridala som sterilizovaný hrášok, 4 vajíčka, dochutila podĺa seba a nechala vychládňúť.
- 2
Medzitým som si spravila cestíčko, ako na palacinky (múka, vajíčka, soľ ).
- 3
Z vychladenej praženice vytvoríme guľky, ktoré obalíme v múke, v cestíčku a nakoniec v strúhanke. Vysmážame na horúcom oleji. Podávame so zemiakmi a tatarkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.efficientlifeskills.com/make-a-weeks-worth-of-healthy-egg-break...
( aj mne ! )