Vyprážaný plnený rezeň, plnený plnenými vajíčkami fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 1. júla 2012

Tento recept patrí medzi naše obľúbené. Ešte som ho tu nepredstavila.Teraz, keď už na záhradke mám svoje suroviny a dokonca sme dnes mali aj Zobraziť celý popisTento recept patrí medzi naše obľúbené. Ešte som ho tu nepredstavila.Teraz, keď už na záhradke mám svoje suroviny a dokonca sme dnes mali aj uhorkový šalát z našej záhradky, dávam ho sem a možno sa aj vám zapáči..

120 minút
príprava
3x15 minút
na 6 °C

Suroviny

7 ks
3 ks
2 ks
1 ks
1 ks
1 ks
3 lyžice
3 ks




Postup

  1. 1

    Najprv som išla na záhradku a doniesla som si ruroviny na plnku..pripravila som si aj bravčovú lopatku, ktorú som pokrájala na rezy a dala som si uvariť vajíčka na tvrdo..

    Vyprážaný plnený rezeň, plnený plnenými vajíčkami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Očistená zelenina, pripravená na strúhanie..cibuľu som si tiež očistila a pokrájala na malé kocky..

    Vyprážaný plnený rezeň, plnený plnenými vajíčkami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Nastrúhaná zelenina..na túto plnku som použila iba česrvú mrkvu a skorý kaleráb..

    Vyprážaný plnený rezeň, plnený plnenými vajíčkami (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pripravila som si na panvicu trošku oleja a pridala som pokrájanú cibuľku..

    Vyprážaný plnený rezeň, plnený plnenými vajíčkami (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Na cibuľku som pridala postrúhanú zeleninu a pridala som iba štipku soli...restovala som ju len 5 min, pretože sa bude ešte prehrievať pri pražení...

  6. 6

    na plnu potrebujeme: 1 rohlík namočený v mlieku a vyžmýkaný..opraženú zeleninu na cibuľke, 3 žltka z uvarených vajec, petržlenovú vňať pokrájanú a jedno celé surové vajce...všetko spolu premiašať, posoliť, pokoreniť..vajcia rozrezané na polovice po dlžke som naplnila touto pripravenou plnkou..

    Vyprážaný plnený rezeň, plnený plnenými vajíčkami (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Príprava mäsa na plnenie..bravčové rezne som vyklepala na tenko, osolila a posypala čiernym mletým korením a potrela horčicou..

    Vyprážaný plnený rezeň, plnený plnenými vajíčkami (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Na pripravené mäso pložíme naplnené vajíčko a zabalíme...ja som to urobila tak, že pokial som všetky nedokončila, zopla som rezne s plnkou s ihlicou, aby sa nerozpadlo, kým ich budem obalovať..ešte chcem dodať, že plnka krorá mi zvýšila,lebo do vajíčka ide len málo, som obložila ňou vajíčko..najprv si naplním všetky vajíčka a zbytok rozdelím a až potom začnem rolovať..

    Vyprážaný plnený rezeň, plnený plnenými vajíčkami (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Pred obalovaním som vybrala ihlice..najprv som obalia dobre v hladkej múke, vo vajíčku a potom som ich dobre vyváľala v domácej strúhanke z pečiva...

    Vyprážaný plnený rezeň, plnený plnenými vajíčkami (fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    Vyprážala som ich tak,že som použila malú hlbokú nádobu, aby sa zmestili do nej iba 2 kusy mäsa, a po uložení mäsa som nádobu zakryla pokrievkou, aby sa mäso s plnkou dobre prepieklo a na záver som pokrievku odrkyla a nechala piecť do chrumkava...mäso sa pieklo približne 15 minút...hotové rezne sú vo vnútry šťavnaté a zvonku chrumkavé...podávala som k nim varenú ryžu, aj varené zemiaky krájané na mesiačiky...obloha bol už spomínaný uhorkový šalát z vlastnej záhrady.. chutné jedlo a prajem dobrú chuť..

    Vyprážaný plnený rezeň, plnený plnenými vajíčkami (fotorecept) - obrázok 10

Diskusia k receptu

marcy
na toto jedlo budem mať chuť,keď budeme chystať drevo na zimu :-).....pri práci potrebujem dotankovať,teraz trošku ľahšie jedlá a silný pitný režim.....
viceroy
Zaujímavá kombinácia. Nie je tvrdé to vyprážané pliecko?
izabella929
@viceroy , vôbec nie je tvrdé, pretože sa za prvé,mäsko vyklepe na tenko a potom sa praží pod pokrievkou...párádne, až sa rozchádza v ústach..
marijanka712
recept sa mi páči a isteho vyskúšam , podla mna Izabelka mohla by som aj použiť kuracie alebo morčacie prsia no nie ????
izabella929
@marijanka712 , neskúsila som z kuraciny a močacieho mäska...robila som z mladej teľacinky a veru to veeeľmi dobré.-)) držím palce, nech sa vydarí a hlavne , nech vám chutí.-)
akeber
vyzerá to Božsky :-) ale ja bez tých baraních rohov :-))
sneica
ja som taka hladna a len slintam nad obrazkom....mnam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia