Foto: shukvacik
Vyprážané rezne z bravčovej panenky ? Chutnejšie mäso na rezne nepoznám, drahšie ale lahodné, rozplývajú sa na jazyku :-P
5-10
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
12 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso si umyjeme, osušíme a nakrájame na minimálne 150 g pláty.
- 2
Mäso jemne naklepeme nožom, osolíme a mierne okoreníme s každej strany.
- 3
Vymiešame vajcia so smotanou, pridáme trocha múky a soľ ( take jemné cestičko ).
- 4
Rezne obalime v múke, v cestičku a nakoniec v strúhanke.
- 5
Vyprážame na horúcej bravčovéj masti, štyri až šesť minút s každej strany.
- 6
Prajem Vám Dobrú chuť :-) ako prílohu si dáme zemiakový šalát, zemiakovú kašu alebo ako ja len obyčajný domáci chlieb s maslom paradajkou a kyslou uhorku...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Veľmi podobné rezniky , a vyzerajú doslova exkluzívne :-) ,, klobúk dolu, krásny recept ,, prajem pekný deň