10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 4 |
|
| 250 g |
|
| 1 |
|
| 200 ml |
|
| 300 g |
|
| 200 ml |
|
| 1/2 |
|
| 1.krém: | |
| 1 l |
|
| 6 PL |
|
| 80 g |
|
| 2.krém: | |
| 125 g alebo maslo |
|
| 3 PL |
|
| 300 ml |
|
| 1 |
|
| 1 |
|
| Na dokončenie: | |
|
|
|
| 250 ml |
|
| 2 PL |
|
| 50 g |
|
Postup
-
1
Vajcia s cukrom vyšľaháme,pridáme ostatné suroviny a zamiešame.Vlejeme na plech s papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre.
-
2
1.krém:z džusu,škrobu a cukru uvaríme hustú kašu a ešte teplú vylejeme na vychladnutý plát.Nechať stuhnúť.
-
3
2.krém:z mlieka,pudingového prášku a vanilkového cukru uvaríme puding.Dáme schladiť pod fóliou,aby sa nespravila koža.Maslo vyšľaháme s cukrom a postupne všľaháme vlažný puding.Natreme na 1.krém.
-
4
Piškóty namáčame do džusu s rumom a ukladáme na pudingový krém.Nakoniec pokvapkáme polevou.









Diskusia k receptu