Vegánsky zemiakový šalát
Vegánsky zemiakový šalát

Vegánsky zemiakový šalát s chrumkavým tofu

lunter - fotkalunter, 19. decembra 2018. Komerčný recept.
Vegánsky zemiakový šalát s chrumkavým tofu
Foto: lunter
4
porcie
30 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

Zemiakový šalát:
700 g (šalátové)
100 g
2 dcl
1 ks
100 g (mrazený)
250 g
1 PL
1/2 ČL
Chrumkavé tofu:
2 bal.
100 g (nesladené kukuričné lupienky)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Dôkladne umyté zemiaky nakrájame na kocky, uvaríme v šupke a sedíme. Hrášok rozmrazíme. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájané uhorky, rozmrazený hrášok. Osolíme, okoreníme, ochutíme troškou cukru, šťavou z uhoriek a sójovým jogurtom. Premiešame, pridáme petržlenovú vňať. Necháme odstáť niekoľko hodín.

  2. 2

    Tofu nakrájame na plátky, obalíme v rozdrvených cornflakes a upečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov približne 30 - 40 minút. Podávame so zemiakovým šalátom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: