Vegánsky zemiakový šalát

Vegánsky zemiakový šalát s chrumkavým tofu

Autor receptu: lunter

4
porcie
30 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Dôkladne umyté zemiaky nakrájame na kocky, uvaríme v šupke a sedíme. Hrášok rozmrazíme. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájané uhorky, rozmrazený hrášok. Osolíme, okoreníme, ochutíme troškou cukru, šťavou z uhoriek a sójovým jogurtom. Premiešame, pridáme petržlenovú vňať. Necháme odstáť niekoľko hodín.
  2. Tofu nakrájame na plátky, obalíme v rozdrvených cornflakes a upečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov približne 30 - 40 minút. Podávame so zemiakovým šalátom.