Foto: ancicka
Fajný jemný krém,vhodný do rezov,ale aj do tortičiek.
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravím si suroviny,
-
2
Vajcia vyšľahám do peny,ako na piškotové cesto,
-
3
pridám vanilkový a kr.cukor a šľahám do zhustnutia,aby sa obsah zväčšil 2-3 krát.
-
4
Do vyšľahaných vajec zašľahám na najnižšom stupni múku,
-
5
Zatiaľ si dám s trochou cukru variť mlieko .Ked mlieko vrie ,zavarím vajcia do mlieka,
-
6
a uvarím hustú kašu.Varím aspoň 2 min.aby sa múka dobré uvarila.Za občasného miešania nechám vychladiť.
-
7
Medzi tým si vyšľahám naslo,
-
8
Pridám vychladenú vajcovú kašu a dobré vyšľahám,aby krém bol hladký.
-
9
Hotovým krémom môžme plniť.
-
10
Napríklad aj takýto...
@terinka55 ,@dzejsik ,dakujem.