20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
350-400 ml |
|
1/3 |
|
2 čl |
|
1/2 čl |
|
500 g |
|
1 |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kto ma pekarničku,tak hodí všetko tam,kto nie, tak vymiesi cesto ručne-stručne.Musi byt hladke a nelepive.Nechame ho 1 hodinu kysnut v teple.Ked je vykysnute ,rozdelime ho na dve časti a na pomučenej podložke vytvarujeme knedle.Prikryjeme čistou utierkou a nechame ešte 20 minut oddychnut.
- 2
Do velkeho hrnca si dame asi tak polovicu vody a nechame zovriet.Do vriacej vody opatrne vložime jednu knedlu,zakryjeme a stopujeme 20 minut.Do vtedy neotvarame.Knedlu rychlo vyberieme a popichame špilkou,potrieme maslom aby sa nam neurobila korka.Tak isto urobime aj druhu knedlu.
- 3
Ručim vam za to ,ze ak knedlu kupujete v obchode,tak uz nebudete..
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu