Foto: jody
Tak som zasa raz experimentovala. :-)
15 minút
príprava
príprava
90 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Cesnak nakrájame na plátky.
-
2
Cibuľu nakrájame na polkolieska.
-
3
Slaninu na tenké prúžky.
-
4
Z mäsa nakrájame menšie kocky.
-
5
Zo zemiakov zasa kolieska.
-
6
Z kremžskej horčice, soli, čerstvo namletého korenia a saturejky spravíme marinádu a necháme v nej odležať mäso najmenej pol hodinku (čím dlhšie, tým lepšie).
-
7
Na polojelovaný plech navrstvíme polovicu zemiakov, cibuľe, slaniny, cesnaku, všetko mäso aj s marinádou a druhú polovicu cesnaku, slaniny, cibule a zemiakov. Podlejeme trochou vody a upečieme do chrumkava.
-
8
Na tanieri pokladieme kopčekami bryndze a baštíme. Prajem dobrú chuť. :-)
Tak na tento receptík sa budem len s chuťou pozerať.
ale teraz vážne ... výborný recept, inšpiratívny ... ukladám si ...