tento recept mám z jedného časopisu kde ho publikoval Oldo Hlavaček.
Postup
-
1
Mäso sme rozporciovali na približne 1cm hrubé filety,posolime a necháme hodinu postať.Potom ho naložíme do nálevu,ktorý pripravíme z vína,ginu,horčice,kečupu a korenín(čili a iné štipľavé korenie podľa chuti).Necháme deň odležať.Očistenú cibuľu nakrájame na kolieska.Na obdĺžnik alobalu navrstvíme postupne kolieska cibule,mäsa a slaniny.Zavinieme, dáme na pekáč a pečieme v rúre zhruba 80minút pri 200 stupňoch.Podávame s pečenými zemiakmi,broskyňami a omáčku.Omáčka:Zmiešame smotanu,majonézu,pretlačený cesnak,kečup,soľ a papriku.
Dlhé roky to pečieme vždy na Silvestra.
Mňam ?