30 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 2 hrnčeky |
|
| 1 hrnček |
|
| 1/2 hrnčeka |
|
| 1 hrnček teplá |
|
| 3 celé |
|
| 1 |
|
| 3 lyžice |
|
| Plnka: | |
| 1 |
|
| 400 ml |
|
| 500 g |
|
| 1 |
|
| 1 |
|
Postup
-
1
Uvaríme puding z mlieka a pudingového prášku,dáme vychladnúť. Tvaroh s cukrom a žltkom vymiešať a pridať do vychladnutého pudingu.
- 2
Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame a vylejeme na plech s papierom na pečenie.
- 3
Do mikroténového sáčku si dáme plnku a robíme mriežku do cesta.Nerovnejšia mriežka je krajšia :) Pečieme v predhriatej rúre.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu