Tiez veľmi dobrý recept! :P My sme minule každý zjiedli asi 6 krajcov.
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
250 g v celku |
|
1 ks |
|
100 g (bambino) |
|
2 ks natvrdo uvarené |
|
1 ks veľká |
|
1 PL |
|
Môžeme pridať: | |
1 PL |
|
1 PL jemne posekaná |
|
Postup
-
1
Salámu pomelieme v mäsovom mlynčeku alebo postrúhame.
- 2
Vajíčka postrúhame tiež a cibuľu nasekáme na malé kúsky.
- 3
Zmiešame aj s ostatnými prísadami a bakoniec dochutíme. A môžeme mňamkať! :P (Poznámka: Je dobré dať tam tú tatarskú môžete kľudne aj viec lyžíc.)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
z rožkov, tvarohovú zmes do nich poriadne natlač a s mamininou pomocou vypraž na horúcom oleji. Po vypražení ešte horúce posyp kryštálovým cukrom alebo vanilkou a dobrú chuť.
P. S. aby som nezabudla, z tých rožkov najprv odrež oba konce, ktorými tie rožteky po naplnení upcháš. Nám s dcérou to veľmi chutí, občas je to dobré aj ako večera. Dobrú chuť Vám!