Foto: edusha
Tvaroh je u nás veľmi obľúbený, a táto torta je preč za pár minút.
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
40 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
300 g |
|
80 g rozpustené |
|
500 g |
|
250 ml sour cream alebo creme fraiche |
|
1 ks |
|
100 g |
|
3 ks |
|
3 ks |
|
2 PL |
|
Postup
-
1
Kekse rozmrvime,zmiešame s roztopenym maslom a natlačime do maslom vymastenej tortovej formy.Dáme zapiecť na 10 minut na 160°.
- 2
Všetky ostatne ingrediencie vyšlahame(okrem bielkov) zlahka pridame ušlahane bielka,vylejeme na korpus a pečieme na 160° približne 25-30 minut.
- 3
Nechame ochladnut a postať aspon 5-6 hodin.Podavame s ovocim,vaječnym likerom, ...to je už na chuti každeho... (u nas chuti najviac s mojim malinovym džemom). Dobru chuť .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu