Foto: sjuz
Dnes som na večeru improvizovala - musím povedať, že s úspechom:)
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tuniaka vymačkáme od šťavy, a v mise zmiešame s postrúhanými zemiakmi, pokrájanou cibuľou, vňaťou, a osolíme. Pridáme vajce,a zahustíme strúhankou.
-
2
Tvarujeme placky, ktoré obalíme v strúhanke a vysmažíme do zlata na troche oleja.
-
3
Ja som servírovala so šalátom a pohárom červeného:)
A ďakujem - jarco:)), vážim si tvoju dôveru:)), ale niekedy nie všetko je tak, ako to vyzerá...:)))
Placky teraz raňajkujem v práci na studeno s čajom, a sú fajn :)
strigus - určite aj rúre sa dá na pomastenom plechu...
Snažila som sa tie kúsky tuniaka tam veľmi nerozmačkať, aby to nebola jedna masa rozdrteného mäsa...
Ale víkendy si to vynahradíme s manželom a v kľude sa najeme. Ten má šťastie, že vstáva až posledný a nemusí sa ponáhľať:)
A priznám sa, už skôr ako o 5.45 sa mi vstávať nechce....:((
A s plackami sa dá improvizovať rôzne - ako napríklad píše marianne69..
Ten cesnačik som pridala tiež, aj ochutený jogurt na spôsob tatarky.