Trojfarebný tanier so syrovo-hráškovými raviolami
Martin Valachy
šéfkuchár hotela International vo Veľkej Lomnici, 4. februára 2013
šéfkuchár hotela International vo Veľkej Lomnici, 4. februára 2013
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z polohrubej múky, vajec, šafranu, soli a kyslej smotany urobíme cesto na ravioly. Guľatý hrášok povaríme, scedíme, presypeme na ľad, aby si zachoval farbu. Hrášok rozmixujeme so soľou, trochou sladkej smotany a pridáme postrúhaný syr.
- 2
Z cesta vykrajujeme ravioly, ktoré naplníme hráškovo-syrovou plnkou. Uvaríme ich v osolenej vode.
- 3
Brokolicu, baby mrkvu a strukový hrášok povaríme, pokrájame na menšie kúsky a podusíme ich na olivovom oleji. Dochutíme soľou a čili papričkou pokrájanou na julienne. Z kyslej smotany a omáčky pang-gang (čili omáčka so zeleninou, ktorú možno kúpiť v obchodoch) urobíme dip.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.unileverfoodsolutions.cz/profesionalni-ingred/skupiny/show/1625-...
To je,ako keby si pouzil do kvalitnej slepacej polievky tekute maggi.