Treska v jogurtovom kabátiku

diabambulka - fotkadiabambulka, 14. októbra 2011

Veľmi rýchly a chutný obed. Celý aj s prílohou ho máte hotový za pol hodinku :-)))

4
porcie

Suroviny

1000 g
1 hrnček
1 ks
3 ks
 podľa potreby




Postup

  1. 1

    V miske vymiešame, múku, jogurt, žĺtky troška osolíme a pridáme vyšľahaný sneh z bielkov. Cez noc si namočíme ryby do mlieka ( tak aby boli zakryté ). Ryby vyberieme okoreníme korením na ryby, obaľujeme v jogurtovom cestíčku a vysmažíme na oleji. Rybky prkajú pri vysmážaní a tak smažte zakryté. Potom panvičku odložte na bok otočte rybky, opäť zakryte a smažte z druhej strany do zlata. Hotové sú vyborné ak ich pokvapkáme citrónovou šťavou.

Diskusia k receptu

cvikla
Paci sa mi tento recept. Lahky a rychly. Ukladam do KK a dakujem.
tinca
v podobnom obale som robila aj kuracie prsia,je to chutné:)
cica2
ryby to je naše obľúbené jedlo a páči sa mi aj tvoj recept, rýchla príprava, supér:)
diabambulka
ďakujem všetkým, rybky sú super a teším sa, že chutia hlavne nášmu zatiaľ najmenšiemu trojročnému drobcovi, pretože sú mäkučké a dokáže si s nimi poradiť sám, tak je pyšný a vždy sa teší na rybky:-)
haji
Recept vypadá moc dobře, škoda že jsem ho neobjevila dřív. Ale nevadí, určitě vyzkouším, jsem rybožrout. Skvělá inspirace.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia