Toskánska polievka

pumaamravec - fotkapumaamravec, 22. mája 2013

Chutná polievka s chutou talianska :)

4
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 ml ( alebo passata)
500 ml
1 ks
2 PL
1 PL
1 ks
3 PL
20 g
10 lístkov




Postup

  1. 1

    Šalotku nakrájame nadrobno a orestujeme ju na oleji spolu s chilli papričkou, ktorú sme tiež nakrájali a zbavili semienok.

  2. 2

    Prilejeme rajčinový pretlak alebo passatu. Privedieme do varu, pridáme vývar a nalámané špagety.

  3. 3

    Špagety v polievke uvaríme all dente. Pridáme olivy a kapary a stiahneme z ohňa. Podávame s lístkami bazalky :)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia