Foto: galbani
35 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Piškótový korpus rozkrojte na 3 vrstvy a strednú vrstvu nahrubo rozdrobte. Spodnú a vrchnú vrstvu jemne navlhčite likérom limoncello zriedeným s troškou vody.
- 2
Mascarpone zmiešajte s vajíčkami a kryštálovým cukrom a dobre premiešajte. Nakoniec pridajte nastrúhanú kôru z citróna.
- 3
Väčšiu polovicu krému natrite na spodnú vrstvu piškóty a prekryte druhou vrstvou piškóty. Zostávajúci krém na ňu rovnomerne rozotrite.
- 4
Na krém dajte rozdrobenú piškótovú vrstvu a posypte sekanými pistáciami. Pred podávaním posypte práškovým cukrom.
Tiež torta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu