Torta Mimosa

galbani - fotkagalbani, 30. októbra 2019. Komerčný recept.
Torta Mimosa
Foto: galbani
35 minút
príprava

Suroviny

350 g
5 ks
75 g
2 poháriky
10 g
10 g nasekané
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Piškótový korpus rozkrojte na 3 vrstvy a strednú vrstvu nahrubo rozdrobte. Spodnú a vrchnú vrstvu jemne navlhčite likérom limoncello zriedeným s troškou vody.

  2. 2

    Mascarpone zmiešajte s vajíčkami a kryštálovým cukrom a dobre premiešajte. Nakoniec pridajte nastrúhanú kôru z citróna.

  3. 3

    Väčšiu polovicu krému natrite na spodnú vrstvu piškóty a prekryte druhou vrstvou piškóty. Zostávajúci krém na ňu rovnomerne rozotrite.

  4. 4

    Na krém dajte rozdrobenú piškótovú vrstvu a posypte sekanými pistáciami. Pred podávaním posypte práškovým cukrom.

    Torta Mimosa - obrázok 4

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: