Tofu s mladým hráškom

Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 29. apríla 2012
Tofu s mladým hráškom
Foto: Pravda - Ivan Majerský

500 g tofu

4
porcie

Suroviny

500 g
200 g
500 ml
2 PL
100 ml
40 g
40 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tofu nakrájame na rezance. V kastróle zohrejeme trochu kokosového mlieka, kým sa napovrchu nezačnú tvoriť tukové očká, potom pridáme červenú karí pastu a cukor, postupne prilievame mlieko.

  2. 2

    Pridáme tofu a hrášok, varíme na miernom ohni tri minúty. Hotové karí dochutíme rybacou omáčkou a bazalkou.

Diskusia k receptu


Jeden komentár