Tofu s mladým hráškom
Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 29. apríla 2012
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 29. apríla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
500 g tofu
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Tofu nakrájame na rezance. V kastróle zohrejeme trochu kokosového mlieka, kým sa napovrchu nezačnú tvoriť tukové očká, potom pridáme červenú karí pastu a cukor, postupne prilievame mlieko.
- 2
Pridáme tofu a hrášok, varíme na miernom ohni tri minúty. Hotové karí dochutíme rybacou omáčkou a bazalkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu