Foto: martina34
Ďalšia varianta bielkovinového jedla - veľmi chutná.
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 balenie |
|
hrsť mrazený |
|
2-3 ks, čerstvé |
|
trochu na pokvapkanie tofu |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
štipku |
|
2 PL |
|
štipku |
|
1 dcl |
|
Postup
-
1
Nakrájame si cibuľu a do panvice si dáme zohriať olej. Nakrájame si aj tofu a pokvapkáme ho worcestrovou omáčkou. Keď je olej zohriaty pridáme cibuľku, trochu ju osmažíme a postupne pridávame tofu, nakrájané očistené šampiňóny, soľ a šalátové korenie. Panvicu prikryjeme pokrievkou na cca 5 minút. Potom pridáme paradajkový pretlak, hrášok a vodu. Dobre premiešame a prikryté necháme dôjsť na šporáku. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom, napríklad kapustovým.
Diskusia k receptu