Tofu na hrášku a šampiňónoch

martina34 - fotkamartina34, 18. decembra 2010
Tofu na hrášku a šampiňónoch
Foto: martina34

Ďalšia varianta bielkovinového jedla - veľmi chutná.

20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 balenie
hrsť mrazený
2-3 ks, čerstvé
trochu na pokvapkanie tofu
1 ks
2 PL
štipku
2 PL
štipku
1 dcl




Postup

  1. 1

    Nakrájame si cibuľu a do panvice si dáme zohriať olej. Nakrájame si aj tofu a pokvapkáme ho worcestrovou omáčkou. Keď je olej zohriaty pridáme cibuľku, trochu ju osmažíme a postupne pridávame tofu, nakrájané očistené šampiňóny, soľ a šalátové korenie. Panvicu prikryjeme pokrievkou na cca 5 minút. Potom pridáme paradajkový pretlak, hrášok a vodu. Dobre premiešame a prikryté necháme dôjsť na šporáku. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom, napríklad kapustovým.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia