Tirolský gröstle
Ľudovít Turčan
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 21. apríla 2016
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 21. apríla 2016
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarené zemiaky v šupke nakrájame na plátky. Na panvici opečieme cibuľu, pridáme pretlačený cesnak, slaninu, klobásu, koreniny a nakrájané zemiaky.
- 2
Hotovú zmes opečieme dozlatista a vytvoríme zemiakovú zmes. Pripravený pokrm vyklopíme na tanier a podávame s volským okom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu