Tirolský gröstle
			   Ľudovít Turčan
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 21. apríla 2016
		   
		   šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 21. apríla 2016

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Uvarené zemiaky v šupke nakrájame na plátky. Na panvici opečieme cibuľu, pridáme pretlačený cesnak, slaninu, klobásu, koreniny a nakrájané zemiaky.
- 2
 Hotovú zmes opečieme dozlatista a vytvoríme zemiakovú zmes. Pripravený pokrm vyklopíme na tanier a podávame s volským okom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu