Tirolský gröstle

Ľudovít Turčan
šéfkuchár Horského hotela Remata v Ráztočne, 21. apríla 2016
Tirolský gröstle
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g varené v šupke
100 g
150 g
100 g
4 ks
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Uvarené zemiaky v šupke nakrájame na plátky. Na panvici opečieme cibuľu, pridáme pretlačený cesnak, slaninu, klobásu, koreniny a nakrájané zemiaky.

  2. 2

    Hotovú zmes opečieme dozlatista a vytvoríme zemiakovú zmes. Pripravený pokrm vyklopíme na tanier a podávame s volským okom.

Diskusia k receptu

evanaaa
.....a vytvoríme zemiakovú zmes.....a ako? Nepridáme tie zemiaky do opekanej zmesi na panvici aby sa spolu opiekli?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia