Teplý cestovinový šalát

Peter Pikovský a Zuzana Štrbková
šéfkuchár a cukrárka z Grandhotela v Starom Smokovci, 1. októbra 2014
Teplý cestovinový šalát
Foto: Ľuboš Pilc

Obľúbené jedlo Českého herca Vlastu Buriana od jeho kuchára Jaromíra Trejbala.

4
porcie
20 minút
príprava
10-15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
100 g
180 g čerstvá
150 g
10 g
10 g
10 g
2 ks Golden
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1


    V panvici rozohrejeme olej a postupne pridávame pokrájanú cibuľu, cesnak, na kocky pokrájanú papriku, mandle, uvarené cestoviny a nakoniec nasekanú petržlenovú vňať. Môžeme podliať troškou vody z cestovín.

  2. 2


    V druhej panvici na oleji upečieme plátky kuracích pŕs, ktoré okoreníme a osolíme, pred koncom pridáme kolieska jabĺk a krátko ich opečieme.

Diskusia k receptu

mariamka
paci sa mi tato jablkova edicia, kazdy recept hodny vyskusania
antaia
...jednoduche, nezvykle, zdrave! Servierujem. Dakujem za dobry napad.