Teplý cestovinový šalát
Peter Pikovský a Zuzana Štrbková
šéfkuchár a cukrárka z Grandhotela v Starom Smokovci, 1. októbra 2014
šéfkuchár a cukrárka z Grandhotela v Starom Smokovci, 1. októbra 2014
Foto: Ľuboš Pilc
Obľúbené jedlo Českého herca Vlastu Buriana od jeho kuchára Jaromíra Trejbala.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10-15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V panvici rozohrejeme olej a postupne pridávame pokrájanú cibuľu, cesnak, na kocky pokrájanú papriku, mandle, uvarené cestoviny a nakoniec nasekanú petržlenovú vňať. Môžeme podliať troškou vody z cestovín.- 2
V druhej panvici na oleji upečieme plátky kuracích pŕs, ktoré okoreníme a osolíme, pred koncom pridáme kolieska jabĺk a krátko ich opečieme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu