Foto: danculka
neviem možno z časopisu,ke´d som bola mladá...
60 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 kg, predné bez kosti |
|
1 ks |
|
2 čl |
|
1-2 PL, na zahustenie |
|
3-4 PL |
|
1/2 dl |
|
200 g |
|
|
|
aj do ragú aj do cestoviny |
|
Postup
-
1
Teľacie pokrájame na kocky a osmahneme aj s cibuľkou na oleji, potom pridáme soľ a papriku a po chvíľke podlejeme vodou a dusíme...
-
2
pridáme zeleninu a dusíme dalej.zahustíme troškou múky a pred podávaním na zjemnenie dáme smotanu,kto nemôže nemusí dať, nechýba...
-
3
môžeme podávať, s vyvarenou cestovinou..
-
4
Dobrú chuť,,,
Diskusia k receptu