Teľacie fašírky s cuketou
Foto: frommykitchendotcom
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cuketu nastrúhame, osolíme a necháme 15 minút postáť, aby pustila vodu. Po odstátí ju “vyžmýkame” rukami, pridáme mleté mäso, vajcia, krupicu, soľ, korenie a všetko dôkladne premiešame. Ja hotovú zmes zvyknem nechať postáť 15 minút, aby chute pekne prešli.
- 2
Pripravíme si panvicu s olejom a rukami formujeme fašírky, ktoré zľahka obalíme v strúhanke. Pečieme do zlatista z oboch strán. Pre zdravšiu verziu ich môžete piecť aj v rúre na plechu s papierom a stačí, ak ich len trochu pokvapkáte olejom. Dobrú chuť :)
- 3
Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež fašírky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu