Teľacie fašírky

Teľacie fašírky s cuketou

Autor receptu: frommykitchendotcom

30 minút
príprava

Postup

  1. Cuketu nastrúhame, osolíme a necháme 15 minút postáť, aby pustila vodu. Po odstátí ju “vyžmýkame” rukami, pridáme mleté mäso, vajcia, krupicu, soľ, korenie a všetko dôkladne premiešame. Ja hotovú zmes zvyknem nechať postáť 15 minút, aby chute pekne prešli.
  2. Pripravíme si panvicu s olejom a rukami formujeme fašírky, ktoré zľahka obalíme v strúhanke. Pečieme do zlatista z oboch strán. Pre zdravšiu verziu ich môžete piecť aj v rúre na plechu s papierom a stačí, ak ich len trochu pokvapkáte olejom. Dobrú chuť :)
  3. Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom