Teľacia kotleta s cibuľkovou omáčkou

Martin Šišolák
šéfkuchár hotela Lindner Gallery Central v Bratislave, 9. apríla 2014
Teľacia kotleta s cibuľkovou omáčkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks (po 250 g)
1 ks
štipka
200 g
štipka
1 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na rozpálenej panvici ogrilujeme osolené a okorenené kotlety asi 8 – 12 minút z oboch strán.

  2. 2

    Omáčka: Nadrobno nasekáme cibuľu, primiešame všetky prísady okrem masla. Na panvici rozpustíme maslo a pridáme pripravenú zmes. Miešame, kým omáčka nezačne peniť. Omáčkou potom prelejeme grilované kotlety.

  3. 3

    Servírujeme s novými zemiakmi s maslom, posypanými pažítkou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Veľmi dobrá prezentácia, výborný recept, ale ako to tu už býva v receptoch od šéfkuchárov - celkom spolu nesúvisia :-)
By nás kolegovia varecháči hnali, keby sme to tak všetci... :-)))