Teľacia kotleta s cibuľkovou omáčkou
Martin Šišolák
šéfkuchár hotela Lindner Gallery Central v Bratislave, 9. apríla 2014
šéfkuchár hotela Lindner Gallery Central v Bratislave, 9. apríla 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozpálenej panvici ogrilujeme osolené a okorenené kotlety asi 8 – 12 minút z oboch strán.
- 2
Omáčka: Nadrobno nasekáme cibuľu, primiešame všetky prísady okrem masla. Na panvici rozpustíme maslo a pridáme pripravenú zmes. Miešame, kým omáčka nezačne peniť. Omáčkou potom prelejeme grilované kotlety.
- 3
Servírujeme s novými zemiakmi s maslom, posypanými pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
By nás kolegovia varecháči hnali, keby sme to tak všetci... :-)))