Foto: jewa
4-5
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masle si opečieme nadrobno nakrájanú cibuľku. Tekvicu, mrkvu a petržlen očistíme a nakrájame na kocky. Keď je cibuľa opečená dozlata pridáme nakrájanú zeleninu a chvíľu opečieme.
- 2
Potom pridáme vodu, keď zovrie pridáme bujón a zvyšné koreniny. Varíme asi 1/2 hodinu kým zelenina nie je mäkká. Pridáme smotanu a prevaríme.
- 3
Nakoniec všetko spolu rozmixujeme a polievka je hotová. Polievku si môžeme ozdobiť kyslou smotanou a bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu