Tanier s bravčovým bôčkom

marianna76 - fotkamarianna76, 5. októbra 2011

Bravčový bôčik u nás raz za čas jedáva manžel. Tento bol pečený a keď ho jedol s ryžou a ešte stále sme ho mali Zobraziť celý popisBravčový bôčik u nás raz za čas jedáva manžel. Tento bol pečený a keď ho jedol s ryžou a ešte stále sme ho mali dosť, spravila som mu tento tanier, ktorý bol malou obmenou - aby nejedol to isté ...

1
porcia
7 minút
príprava
6 minút
tepelná úprava

Suroviny

  /podľa chuti/




Postup

  1. 1

    Bôčik som nakrájala a opiekla z oboch strán. Z vajíčok som spravila volské oká. Nakrájala uhorky, pór, nastrúhala chren. Všetko som uložila na tanier, pridala chlieb aj kečup. Dakedy pridám aj trojuholník syra a kapustu, či červenú repu, podľa toho, čo máme v chladničke - akú zaváraninu otvorenú. Nakoniec som čerstvo namlela čierne korenie.

Diskusia k receptu

rybarkuchar
Zbohom cholesterol. Vyzerá to tak pekne, že asi málo kto odolá. Ešte pohár oroseného piva a zátišie je dokonalé. Mňa si zdolala.
sylvinka
Mňa tiež,a neuveríš,ale práve sa mi v rúre dopeká taký bôčik.Bude s knedľou a kapustou.:-)))
tinca
jaj keby som to mohla, ale môj cholesterol by sa zbláznil. Tečú mi slinky, práve som pred obedom...
kimlo
Parádne klasické raňajky alebo večera pre chlapa. :-)
abdul
Tomuto sa povie tanierik. Nádhera. Manžel sa má.... .
tothka
Nóó, pán manžel má dobrý apetít, krásne naaranžované, určite mu chutilo, ja by som tiež neodmietla, ale mne by stačila aj tretinka. Pekný tanierik.
karolka
Veľmi sa mi páčia tie Vaše komentáre, ako ste aj proti aj za, ale raz za čas možno "zhrešiť", veď sa to nejedáva každý deň.
Ja by som to bez vajec tiež ochutnala.
hannah22
pekné a hlavne tvorivé aj keď trochu nezdravé, raz za čas si tiež takto vypomôžem a manžel má radosť ako dobre som mu "navarila", a znesie to aj trochu viac čerstvej zeleniny a iba jedno vajíčko, na ozdobu.... :))
frezia68
My sme podobnú fajnotku jedli tento týždeň na stretnutí...veľa cesnaku,koža nakrájaná na chrumkavé štvorčeky a potom tabletky proti cholesterolu...ale veď raz za čas ?Pekný tanier:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia