4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytú brokolicu rozoberieme na drobné ružičky, stonky olúpeme a nakrájame na plátky. Cesnak rozotrieme so soľou. V hlbokej panvici zohrejeme olej, pridáme brokolicu a rozotrený cesnak so soľou.
- 2
Pod pokrievkou dusíme asi 10 minút, až kým brokolica zmäkne. Potom pridáme do panvice vínny ocot, nakrájané rajčiny a čili papričku.
- 3
Nakoniec všetko osolíme a varíme, kým sa omáčka čiastočne neodparí. Podávame s uvarenými špagetami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu