Foto: luckaprima
Veľmi rýchla a zdravá večera, ktorá Vás neoberie o posledné zvyšky energie po príchode z práce... Nie je to RAW ale pomaly to naberá Zobraziť celý popisVeľmi rýchla a zdravá večera, ktorá Vás neoberie o posledné zvyšky energie po príchode z práce... Nie je to RAW ale pomaly to naberá taký smer.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici si zahrejeme olivový olej a pridáme nakrájaný cesnak, kapiu, paradajky a nastrúhané špagety z cukety. Nedusíme, nepražíme, iba minútku vlastne prehrejeme, pre ten pocit že to nie je úplne surové. Údený losos to krásne osolil, takže jediné ochucovadlo je šplech extra panenského olivového oleja na povrch šalátových lístkov, na ktorých toto jedlo podávame. Ozdobíme čerstvými bylinkami, najlepšie aj s kvietkami a hotovo. Bleskové jedlo je na svete.
Ďakujem.. ja zas budem inovovať podľa Teba, ďakujem za pekné foto. Krásny deň.
Špagety sa strúhajú takou špeci škrabkou na špagety, tescoma má aj tri druhy, ktorý ti sadne do ruky, moja stála cca 3€, nastrúhaš zo všelijakej zeleniny.