Tagliatelle s hubovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2009

Suroviny

200 g
1 KL
2 PL
1 KL
2 ks
250 g
1 PL
200 ml
100 ml




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme vo väčšom množstve osolenej vody s kl oleja, scedíme a necháme na site odkvapkať.

  2. 2

    Na olivovom oleji a masle opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané čerstvé huby a za stáleho miešania opražíme. Pridáme hladkú múku, premiešame, zalejeme mliekom, vo víne rozšľahanými žĺtkami a za stáleho miešania povaríme.

  3. 3

    Teplotu znížime a necháme ešte 5 minút variť. Ochutíme mletým čiernym korením, šafranom a podávame s cestovinou

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia