Tagliatelle s hubami shimeji fotorecept

zuzanka1367 - fotkazuzanka1367, 23. februára 2018 9:25
Ďalšie recepty »

Nič mimoriadne k tomuto receptu nepotrebujete, len navštíviť správnu predajňu a kúpiť tam 3 ingrediencie a do pol hodiny ste už spokojní po obede :)

2
porcie
5 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

250 g (čerstvé)
100 g
2 ks (cibuľa)
1 PL
1-2 PL (sezamová pasta)
1 PL
podľa chuti
podľa chuti
2-3 naberačky
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na prepustenom masle opražíme nakrájanú šalotku a pridáme huby. Pôjde to rýchlo, sú krehké a opražené sú naozaj za chvíľku. Posypeme čerstvým mletým korením a podľa chuti pridáme chili.

    Tagliatelle s hubami shimeji (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Teraz si môžete dať variť osolenú vodu na cestoviny. Ja som použila čerstvé, nesušené a tie potrebuju na uvarenie asi 3 minúty. Vtedy už máme huby do hnedasta opražené, omamne rozvoniavajú. Uvarené cestoviny nepreplachujeme, len ich hneď dáme na opražené huby. Pridáme tahini pastu, sójovú omáčku a vodu z cestovín. Premiešame a podľa potreby ešte doriedime vodou. Ak máte potrebu dosolíme a hneď aj podávame. Prípadne posypte petržlenovou vňaťou.

    Tagliatelle s hubami shimeji (fotorecept) - obrázok 2
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist